Dilovası Belediyesi kiraz fidanı dağıttı

Dilovası Belediyesi, törenle kiraz fidanı dağıttı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Cemil Yaman, otuz yıl önc...

Dilovası Belediyesi, törenle kiraz fidanı dağıttı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Cemil Yaman, otuz yıl önce kiraz ağaçlarıyla dolu, kirazlarıyla meşhur olan Dilovası'nda bugün kirazların yok denecek kadar az olduğunu ifade etti. Dilovası'nın kiraz ağaçlarıyla özdeşleştiğini ve Dilovası halkını kirazla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Yaman, ilçe halkının geçen yıl bahçelerine diktikleri fidanları koruduklarını ve fidanların hepsinin tuttuğunu bu geleneğin devam ettirileceğini kaydetti. Geçen yıl dağıtılan fidanlarda çiçeği ilk açan yetiştiriciye hediye verdiklerini dile getiren Yaman, bu geleneğin 2 bin 500 fidan dağıtılan bu yıl da devam edeceğini sözlerine ekledi.

#

16 Şub 2011 - 18:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.