Dilovası, En Yaşanabilir İlçe Olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile yönetimini ziyaret etti. Dilovası Belediy...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile yönetimini ziyaret etti. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası’nın en yaşanabilir ilçe haline geleceğini söyledi.

AK PARTİ DİLOVASI’NI ZİYARET
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra gençlik ve kadın kollarının yönetimleri, Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yaman’ı misafir etti. Ana kademe, gençlik ve kadın kollarıyla ayrı ayrı bir araya gelen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Yaman, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

DİLOVASI HALKINI SEVİYORUZ
Dilovası’nın hemen her köşesinde Büyükşehir olarak hizmetleri bulunduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Dilovası halkını çok seviyoruz. Dilovası’nda yaşayanlar da bize güveniyor ve bunu her fırsatta gösteriyor. Dilovası’nın ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz ve eksikleri tek tek gideriyoruz. Çok önemli işler yaptık, ama ihtiyaçlar bitmez. Daha yapacak çok işimiz var’’ ifadesini kullandı.

YAŞAMAKTAN MUTLULUK DUYULACAK
Son yıllarda Dilovası’nda yaşanan değişim ve gelişimi herkesin gördüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Dilovası halkına 7’den 70’e hayatı kolaylaştıracak hizmetler yapıyoruz. Dilovası, herkesin yaşamak istediği ve burada yaşayanların mutluluk duyduğu bir şehir haline gelecek. Hizmetlerimiz tamamlandığında Dilovası, Kocaeli’nde en yaşanabilir ilçeler arasında yer alacak’’ şeklinde konuştu.

#

12 Mar 2012 - 13:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.