Dilovası Giresun’luların şölen ağası Başkan Toltar oldu!

Belediye Başkanı Ali Toltar,  Dilovası Giresunlular Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri “Otçu Göçü” şenliğine katıldı. Toltar, konuşm...

Belediye Başkanı Ali Toltar,  Dilovası Giresunlular Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri “Otçu Göçü” şenliğine katıldı. Toltar, konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı ayrıca Dilovası Giresunlular Derneğinin bu yılki şölen ağası oldu.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ve çok sayıda davetlinin katıldığı şölende konuşma yapan Giresunlular Dernek Başkanı Şükrü Yılmaz, her yıl düzenledikleri geleneksel şenliklerin hemşerilerin birlik ve dirlik içinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Toplumsal hoşgörünün hakim olduğu yerler derneklerimizdir. İlçemizde Derneklerimiz ve STK’larımızla birlik ve beraberliğimizi hep muhafaza ettik ve etmeye devam ediyoruz.  Derneklerimizin bu türlü organizasyonları,  üyelerinin bir arada olmaları birlikte kaynaşma ve dostluklarını geliştirmelerine vesile olmaktadır.  Geleneksel olarak düzenlenen ve Otçu Göçü şenliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  Belediye Başkanı Ali Toltar daha sonra şölen ağası seçilerek yöresel kıyafet giyindi.

 

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberliğin en güzel sergilendiği yerler bu güzel organizasyonlardır.  Şölenin birlik ve beraberliğe, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Yöresel oyunların ve çeşitli etkinliklerin gün boyu sürdüğü şölende Dernek üyeleri bol bol sohbet ettiler.

#

01 Haz 2015 - 12:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.