Dilovası marka şehir olmalı

DİSİAD yönetiminin yeni göreve başlayan Kaymakam Hulusi Şahin’i ziyaretinde Dilovası’nın eksikleri konuşuldu ve ilçenin marka şehir olması gerektiği v...


DİSİAD yönetiminin yeni göreve başlayan Kaymakam Hulusi Şahin’i ziyaretinde Dilovası’nın eksikleri konuşuldu ve ilçenin marka şehir olması gerektiği vurgulandı
Dilovası Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD), yönetim kurulu İsmail Demir Başkan ile yönetim kurulu üyeleri Ekrem Öner, Gökmen Deli, Ekrem Meral ve Yavuz Celep ile birlikte ilçede yeni göreve başlayan Kaymakam Hulusi Şahin’i makamında hoş geldin ziyaretinde buldular. Dilovası’nın bir sanayi kenti olmasına rağmen ilçede ticari hayatın çok canlı olmadığını söyleyen Başkan İsmail Demir, ticari hayatın canlandırılması için işadamları derneği olarak bir dizi çalışmaları olduğunu da belirerek Kaymakam Hulusi Şahin’e bilgiler verdi.

KENT BİLİNCİ ARTMALI
Kaymakam Hulusi Şahin, Dilovası’nda kent bilincinin artması ve marka şehir olması için ticari hayatın canlı olmasının önemini belirtti. Sanayi kenti olan bu ilçede aranılan ve ihtiyaç duyulan her ürünün mutlaka bulundurulması gerektiğine de işaret eden Kaymakam Şahin, “Maalesef hem işletme sayımız az, hem de bulundurulan ürün sayısı yetersiz. Bu kadar sanayi ile iç içe olan bu kentte eksikliklerin bir bir giderilmesi gerekiyor. Bizler sizlere destek olacağız, sizler de müteşebbislerin sayısını ve satılan ürünlerin kalitesini arttırmalısınız” dedi. Bu türlü ziyaretlerin sıkça yapılmasının gerekliliğine de işaret eden Kaymakam Hulusi Şahin, “Marka şehir oluşturmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

#

07 Eki 2013 - 16:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.