Dilovası Mobil İnternet Sitesi Yayında!

m.dilovasi.bel.tr sitesine ister iphone ile ister diğer akıllı telefonlar ile bağlanarak ulaşabileceğiniz mobil sitemiz hizmete geçti.Dilovası Belediy...

m.dilovasi.bel.tr sitesine ister iphone ile ister diğer akıllı telefonlar ile bağlanarak ulaşabileceğiniz mobil sitemiz hizmete geçti.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman; “İlçenin kentsel ve sosyal projeleri hayata geçirmekle birlikte Belediyemizi teknolojiyle buluşturma çabası içerisindeyiz. Yaman ayrıca; Belediyemize dolaysıyla ilçemize yapacağımız teknolojik yatırımlar ciddi maliyetler istiyor. Göreve geldiğimizde Bilgi İşlem Servisini aktif hale getirerek Bilgisayar sisteminin tamamını yeniledik. Geçmiş yıllarda vatandaşlarımızın çoğuna birden fazla sicil numaraları verildiğinden E-Belediyeciliğe geçişimizi bu yılın sonuna erteledik. Yapacağımız sanal sunucu uygulamasıyla ilçe halkımız daha hızlı bir hizmet alacaklar. Yenilediğimiz web sayfamızdan sonra mobil kullanıcılar içinde Mobil Web sitemizi oluşturduk. Dilovası'nda ve bölgemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz."dedi.
KURULUM GEREKTİRMEYEN BİR UYGULAMA
Kocaeli’nde bir ilk olan mobil uygulama kurulum gerektirmeden kullanılması gözden kaçmayan farklı bir özellik. Dilovası Belediyesi’nin Mobil sitesine giriş yapmak için telefonunuza herhangi bir kurulum yapmanız gerekmez. Telefonunuzun markası veya telefonunuzda kullanılan platform ne olursa olsun internet tarayıcınız ile anında mobil sitemize bağlanabilirsiniz. Adres satırına belediyemizin internet adresini yazmanız yeterlidir.
Mobil uygulama ile Dilovası Belediyesi'nin; Güncel haber, duyuru ve ilanlara takip edebilir, Fotoğraflara bakabilir, İletişim ve harita bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden Dilovası'na gelmek için haritalı yol tarifi alabilir tek tuşla belediyenizi arayabilirsiniz. İstek, görüş ve şikâyetlerinizi başkanımıza veya ilgili birimlerimize ulaştırabilirsiniz. İlçemizdeki eczanelere, hastanelere, eğitim kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve diğer resmi kurumlara ulaşabilirsiniz. Belediyemiz projelerini inceleyebilir bilgi alabilirsiniz.
Düzeysoft Bilişim Hizmetleri tarafından geliştirilen mobil site uygulaması hesap açmaya, farklı cep telefonları için farklı uygulamalar kurmaya, tekrar tekrar güncellemeye gerek yok adresi bilmeniz yeterli, Şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile herkesin rahatlıkla faydalanabileceği mobil site hizmetidir.

NEDEN MOBİL UYGULAMA YERİNE MOBİL SİTEYİ SEÇTİK?
* Mobil siteler kurulum gerektirmez. Kullanıcılar diğer bilgisayarlardan nasıl sitenizi ziyaret ediyorlarsa her çeşit cep telefonlarından da o şekilde mobil sitenizi görebilirler.
* Mobil site her platformda çalışır ve tüm telefonları destekler.
* Mobil siteyi kullanıcılar silemez.
* Mobil site için sadece web adresin bilinmesi yeterlidir.

#

28 Mar 2012 - 13:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.