Dilovası’nda kar timleri görev başında

EKİPLERİMİZLE TİTİZ BİR ÇALIŞMA SÜRDÜRÜYORUZ Özellikle konum olarak ilçeden yüksekte olan ve kar yağışının daha etkili olduğu Çerkeşli, Demirciler...

EKİPLERİMİZLE TİTİZ BİR ÇALIŞMA SÜRDÜRÜYORUZ

Özellikle konum olarak ilçeden yüksekte olan ve kar yağışının daha etkili olduğu Çerkeşli, Demirciler, Köseler ve Tepecik mahallelerinde kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için akşam saatlerinde titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdüğünü belirtti. Başkan Toltar, “Soğuk ve yağışlı havaya karşı tüm önlemlerimizi aldık, kar yağışının ardından kapanma olasılığı olan güzergâhlarımız için de önlemlerimizi aldık. Kar küreme, yol tuzlama araçlarımız, greyderler ve kepçelerimiz ile karla mücadele için yeterli ekiplerimiz hazır.

 

EKİPLER 24 SAAT MESAİDE OLACAK

Mahallelerimizi bölge bölge ayırdık ve her bölgeden sorumlu araç ve personelimiz olumsuzluklara müdahale edecek. Ekiplerimiz kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için 24 saat mesai yapacak. Belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımız da karlı havaya karşı araçlarını hazırlıklı tutmalıdır” dedi. Başkan Toltar vatandaşların, kar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları 754 88 88 numaralı telefonu arayarak iletebileceklerini de belirtti.

 

BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜR

Gece geç saate kadar çalışmalarını sürdürerek ulaşımda aksaklık olmasını engelleyen Dilovası Belediyesi kar timlerine mahalle sakinleri çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

#

31 Ara 2014 - 08:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.