Dilovası’nda Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün kent meydanın daki Atatürk anıtına çelenk koyması ile başlayan etkinlikler. Tavşancıl Marshall Ticaret Meslek ve Anado...

İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün kent meydanın daki Atatürk anıtına çelenk koyması ile başlayan etkinlikler. Tavşancıl Marshall Ticaret Meslek ve Anadolu Lisesindeki etkinlikler ile devam etti.

 

KUTLAMALAR COŞKU İLE DEVAM ETTİ

Tavşancıl Marshall Ticaret Meslek ve Anadolu Lisesinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda. Tavşancıl Marshall Ticaret Meslek ve Anadolu Lisesi Müdürü Ali Osman Köse günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Sonrasında “Öğretmen Kimdir” isimli slayt gösterisi ile duygu dolu anlar yaşandı.

 

ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Slayt gösterisinin ardından sırasıyla sahne alan Ziya Toplan İlkokulu 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu koro, İlçedeki öğretmenlerin oluşturduğu müzik korosu ve Tavşancıl Marshall Ticaret Meslek ve Anadolu Lisesi okulu öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi ile 24 Kasım öğretmenler günü etkinliğinde unutulmaz anlar yaşandı. Koro ve tiyatro gösterileri protokol ve seyirciler tarafında büyük alkış aldı.

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Deniz Barış Keser, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları, İlkokul, ortaokul ve liseler arası düzenlenen kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

 

ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİ

Öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından göreve yeni başlayan öğretmenler yemin etti. Yeni atanan öğretmenlere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi.

#

24 Kas 2014 - 14:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.