Dilovası’ndan bir TIR dolusu yardım

Dilovası Belediyesi ve AKP ilçe teşkilatları, Suriye’de yaşamını sürdüren yardıma muhtaç insanlar için temel tüketim maddesi pirinç, yağ, bulgur, fas...

Dilovası Belediyesi ve AKP ilçe teşkilatları, Suriye’de yaşamını sürdüren yardıma muhtaç insanlar için temel tüketim maddesi pirinç, yağ, bulgur, fasulye gibi gıda yardımında bulundu. Yardımlar, İHH tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye olarak üzerlerine düşen insani sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğini ifade ederek, "Suriye’de uzun süredir devam eden iç savaş şartları neticesinde bir çok aile, çoluk çocuk perişan durumdalar. Yiyecek ekmekleri suları bile yok hele soğuk kış aylarında başlarını sokacak bir evleri bile olmayan insanlar var bizlerde bu muhtaç durumdaki ailelere karınca kararınca ulaştırmak üzere İHH aracılığıyla kuru gıda yardımlarımızı teslim ettik. İnşallah hayırlısıyla yardım sahiplerine ulaştı" şeklinde konuştu.

#

28 Şub 2016 - 13:44 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.