Direksiyon başında kalp krizi geçiren banka müdürü yaşamını yitirdi

İş Bankası Sanayi Şube Müdürü Ahmet Berberoğlu, direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek park halindeki bir k...

İş Bankası Sanayi Şube Müdürü Ahmet Berberoğlu, direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek park halindeki bir kamyona çarptı. Berberoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

İzmit 42 Evler Küçük Körfez Sanayi Sitesi’nde bulunan İş Bankası’nın Şube Müdürü Ahmet Berberoğlu, önceki gece geçirdiği trafik kazasında can verdi. Alınan bilgiye göre; Başiskele İlçesi Kullar Mahmut Paşa Mahallesi Kardelen Siteleri’nde bulunan evine gitmek için 41 AB 090 plakalı cipiyle yola çıkan Ahmet Berberoğlu (39), önceki gece saat 02.00 sularında Kullar Kartonsan yolu üzerinde park halinde olan 41 EV 596 plakalı kamyona arkadan çarptı.

ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTI
Meydana gelen kazada Berberoğlu, aracın içinde sıkışarak ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu hemen 112 sağlık ekipleri ve itfaiye erlerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan Ahmet Berberoğlu, ambulansa alındı. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Berberoğlu’nun kafatasında çatlak oluştuğu ve vücudunda çok sayıda kırığı olduğu öğrenildi.

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Berberoğlu, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede geçirdiği iç kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Yapılan otopside Berberoğlu’nun kaza öncesi direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ve bunun sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybettiği belirlendi.

OĞLU GİBİ ODA BABASINI ERKEN YAŞTA KAYBETMİŞ
Evli ve 12 yaşında bir çocuk babası olan Berberoğlu’nun acı haberini alan ailesi ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Çevresinde ve iş hayatında sevilen biri olan Ahmet Berberoğlu, geride gözü yaşlı bir eş ile 12 yaşındaki oğlunu bıraktı. Kazada yaşamını yitiren Berberoğlu’nun babasının da kendisi 10 yaşındayken yaşamını yitirdiği öğrenildi. Talihsiz adamın cenazesi dün toprağa verilmek üzere memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesine gönderildi.

#

12 Kas 2011 - 11:50 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.