Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Kartepe’deydi

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Unutulmuş Değerler Festivali’ne reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizinin oyuncularından Kutluc...

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Unutulmuş Değerler Festivali’ne reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizinin oyuncularından Kutluca karakterini canlandıran Mehmet Pala ve Beylerbeyi Kaan Bey karakterini canlandıran Hanifi Koç da katıldı.

 

OYUNCULARA BÜYÜK İLGİ

52 ülkeye canlı yayın verilen Kartepe Belediyesi 3’ncü Unutulmuş Değerler Festivali, iki gün sürdü. Festival boyunca Kartepe Belediyesi tarafından festival alanında 60 stant açıldı. Stantlarda unutulmaya yüz tutan meslekler, ustaları tarafından festivale gelenlere anlatıldı. Festivale katılan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Mehmet Pala ve Hanifi Koç hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmediler.

 

“ÜLKE DİRİLİŞ YAŞADI”

Oyuncu Mehmet Pala, “İnşallah tarihimizi, vatanımızı bilen yeni nesiller yetiştiririz. 3’üncü Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali’nden dolayı Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e çok teşekkür ederim” dedi. Hanifi Koç ise “1990 yılından bu yana Kartepe Sarımeşe’de yaşıyorum. Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’i yakından tanıyorum. Ülkemiz bir diriliş yaşadı. 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu. İnşallah bir daha böyle bir şeyi Allah bu kadim millete yaşatmasın” ifadelerine yer verdi. 

#

21 Tem 2017 - 12:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.