Doğan: 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni açtık

Doğan, “Çocuklarımız ilkokuldan bunu görsün ve ufkunu geniş tutsun istiyoruz. Belki 3D Yazıcıların en güçlü versiyonunu biz yapacağız ve dünyaya biz...

Doğan, “Çocuklarımız ilkokuldan bunu görsün ve ufkunu geniş tutsun istiyoruz. Belki 3D Yazıcıların en güçlü versiyonunu biz yapacağız ve dünyaya biz satacağız” dedi.

 

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. İbrahim Saraç, Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersin Asım Güven,  öğrenciler Akif Bayraktar, Abdullah Cebeci, Kemal Ünsal, Metin Şanser Tekir ve Mustafa Hakan Köksal İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek Formula Student Yarış Arabası Üretimi projesi hakkında bilgi verdiler. Ziyarette, KOU Formula Student Takımı da, bilgisayar ortamında çizdikleri tasarımları ve yaptıkları analizleri Başkan Doğan’a sundu.

 

3D YAZICILARI

Gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Başkan  Doğan “Öğrencilerimizin proje üretmeleri, kafalarını bu yönde yormaları bizim için büyük bir mutluluk ve gelecek açısından da büyük bir umut” dedi. Gençlere yönelik yatırımlarından örnekler veren Doğan “3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni açtık. Dünya da yeni sanayi devrimi olarak nitelendirilen merkezimiz. Her düzeydeki insanımız orayı gezebiliyor ve kendi tasarımlarını yapabiliyorlar. Çocuklarımız ilkokuldan bunu görsün ve ufkunu geniş tutsun istiyoruz. Belki 3D Yazıcıların en güçlü versiyonunu biz yapacağız ve dünyaya biz satacağız” diye konuştu.

#

24 Oca 2016 - 16:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.