Doğan: Alikahya hızla gelişiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yuvam Akarca’da bulunan 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti. Doğan ziyarette...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yuvam Akarca’da bulunan 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti. Doğan ziyarette yaptığı konuşmasında, Alikahya bölgesinin hızla geliştiğini ifade etti

Ziyarette 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Selim Canlı, Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul ve kooperatif üyeleri hazır bulundu. Başkan Doğan ziyarette yaptığı konuşmasında, “Alikahya bölgemiz hızla gelişiyor. Burasının gelişimi sizlerin yoğunluğunu arttıracak. Büyüyen bir bölgede ara ara sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntıları çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bölgemizde alt ve üst yapı çalışmaları yaptık. Okullarımıza, camilerimize destekte bulunduk. İki çocuk parkı yaptık. Bu yaz iki tane daha yapacağız. Birçok yeni yol açtık. Bisiklet yolumuzu tamamladığımızda Alikahya’dan Seka Park’a bisikletle rahatlıkla ulaşılabilecek” ifadelerini kullandı.

MİNİBÜSÇÜLERDEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR
Samimi ortamda gerçekleşen görüşmede 55 No’lu Alikahya Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Selim Canlı, “ İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan her zaman bizim yanımızda. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Her sıkıntımızda elinden gelen desteği veriyor. Özellikle kar yağdığında yollarımızın açılmasında göstermiş oldukları gayret ve çabalar için kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

#

20 Oca 2013 - 12:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.