Doğan, esnaf odasını ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Körfez Mahallesi Birlik İş Hanı’nda bulunan bir...


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Körfez Mahallesi Birlik İş Hanı’nda bulunan birlik binasında Başkan Vekili Kadir Durmuş tarafından karşılanan Başkan Doğan’a İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve Adnan Metin eşlik etti.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Doğan, İzmit’teki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum ve işbirliği içinde olduklarını ifade etti. “İzmit için çalışan, düşünen herkesin yanındayız” diyen Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Kadir Durmuş, Başkan Doğan ve ekibine başarılar diledi.

#

30 Kas 2013 - 16:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.