Doğan, gençleri siyasete davet etti

Zabıtan Mahallesi gençleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,y gençleri siyasete davet etti.İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat...



Zabıtan Mahallesi gençleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,y gençleri siyasete davet etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Zabıtan Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Yenidoğan Mahalle Temsilcisi Ahmet Esen, Zabıtan Mahalle Temsilcisi Ferhat Güzel, Fatih Mahalle Temsilcisi Ayhan Akdemir, İl Gençlik Kolları Koordinatörü Ferhat Yıldız, İzmit İlçe Gençlik Kolları Koordinatörü Tahir Şanlı’nın da katıldığı programda Zabıtanlı gençler Başkan Doğan’ı coşkuyla karşıladılar. Zabıtan Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda gençlere hitap eden Başkan Nevzat Doğan, “her zaman ifade ediyorum. Ben bu ülkenin bu şehrin gençlerine sonuna kadar güveniyor ve destek olmaya çalışıyorum. Onlar bizlerin geleceği. Onlar bu ülkeyi bu şehri bir adım daha ileriye götürecek tek güç. Geleceğin anahtarı gençlerde" diyerek İzmit Belediyesi'nin genç odaklı hizmetlerini anlattı.

SİYASETE DAVET

İzmit Belediye Başkanı olarak gençlere her alanda destek olmaya hazır olduğunu söyleyen Doğan, gençleri aktif siyaset yapmaya davet etti. Görüşlerini dile getiren, görüşlerini ifade etmekten çekinmeyen genç neslin siyasette başarılı olacağından emin olan Doğan, "İleride neden belediye başkanı, milletvekili hatta başbakan olmayasınız" diyerek gençleri aktif siyaset içinde görmeyi istediğini söyledi.

DOĞAN BAŞARILI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın görev süresince başarılı projelere imza attığını, önemli yatırımları ve hizmetleri hayata geçirdiğini dile getiren Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Başkan Doğan'ı çok başarılı bulduklarını söyledi.

#

13 Ara 2013 - 11:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.