Doğan: Hedef yılda 1 milyon turist

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve Belediye Müzesi olarak da kullanılan Yeşil Konak’ta, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Be...

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve Belediye Müzesi olarak da kullanılan Yeşil Konak’ta, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer ilçe belediye başkanlarını ağırladı. Başkan Doğan’ın ev sahipliğindeki buluşmaya il dışında olan Derince ve Gebze Belediye Başkanları katılamadı.


‘BİZLER EKİBİZ’

Nevzat Doğan, bu tür toplantıları farklı ilçelerde sık sık tekrarlayıp karşılıklı fikir alışverişinde bulunacaklarını belirterek, ‘Bizler, bir ekibiz. Hepimizin ortak amacı var o da Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın  gösterdiği yolda projeler üreterek halkımıza hizmetin en iyisini sunmaktır. Bu tür toplantılar  bunun için çok önemli” dedi.

 

‘HER TÜRLÜ BİRİKİM VAR’

Doğan, konuk belediye başkanlarına İzmit Belediyesi’nin  çalışmaları hakkında da bilgi vererek, ‘Tarih Koridoru Projemiz kapsamında Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte onlarca  tarihi yapıyı  restore ettirdik. Yeşil Konak’ta bunlardan biridir. Hedefimiz  İzmit’e yılda 1 milyon turistin gelmesini sağlamaktır. Bu hedefe ulaşmak çok da zor değil. Bu konuda her türlü birikimiz var” şeklinde konuştu.

#

28 Eyl 2014 - 12:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.