Doğan: Hizmet bizim işimiz

Turgut Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Nevzat Doğan, “Hizmet bizim işimiz. Halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dediİzmi...

Turgut Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Nevzat Doğan, “Hizmet bizim işimiz. Halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Mahalle gezilerine devam ediyor. Başkan Doğan’ın son mahalle gezisi Turgut Mahallesi’ne oldu. Doğan’a Turgut Mahalle gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, daire müdürleri ve muhtar Muhittin Sevil eşlik etti.

HİZMET ÜRETİYORUZ
Haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçirdiğini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” Mahalle gezileri çok faydalı oluyor. Yapılan işleri ve mahallelerdeki eksikleri yerinde görme imkanı buluyoruz. Vatandaşlarla da çalışmaları değerlendirme imkanı buluyoruz. Diğer mahallelerde olduğu gibi Turgut Mahallesi’nde de önemli işler yaptık. Altyapısı tamamlanan yerlerin asfalt ya da parkesi yapılırken yeni merdivenler, istinat duvarları, yeni parklar, çevre düzenlemeleri bunlardan sadece bazılarıdır. Hizmet bizim işimiz. Halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

OKUL ZİYARETİ
Turgut Mahalle Muhtarı Muhittin Sevil de, “Mahallemizde çok önemli işler yapıldı. Her türlü sorunumuzla yakından ilgilenen Belediye Başkanımızı teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Başkan Doğan mahalle gezisi sırasında Ertuğrul Gazi İlkokulu’nu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre görüştü. Doğan, okula kütüphane veya satranç odası yapılacağı müjdesini de verdi.

#

14 Ara 2012 - 14:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.