Doğan: Huzur ve uyum içinde çalışmak her şeyden önemli

İzmit Belediyesi’nin personele yönelik etkinlikleri devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu kapsamda çalışanlarla Tepeköy’de bulunan...

İzmit Belediyesi’nin personele yönelik etkinlikleri devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu kapsamda çalışanlarla Tepeköy’de bulunan şantiyede bir araya geldi. Başkan Doğan’ın personelle öğle yemeğinde bir araya geldiği etkinlikte Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulundu. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte konuşan Başkan Doğan, “Hep birlikte aynı ekmeği bölüşmek, aynı suyu yudumlamak, aynı sofrayı paylaşmak gerçekten çok güzel. İzmit Belediyesi olarak büyük, güzel bir aileyiz. Bu ailenin daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

“ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Çalışma ortamında huzurun önemine de değinen Nevzat Doğan, “Huzur ve uyum içerisinde çalışmak bazen her şeyden önemli olabiliyor. Burada sizin yaptığınız basit, küçük gibi görülen işler aslında millet olarak verdiğimiz mücadelenin çok önemli bir parçası. Birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlara asla izin vermeyin” şeklinde konuştu. Personelle teker teker sohbet eden Doğan bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini de söyledi.

#

16 Mar 2016 - 15:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.