Doğan, köylüleri dinledi

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, haftanın iki gününde gerçekleştirdiği mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Her hafta en az üç köyü...

 

 

 

 

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, haftanın iki gününde gerçekleştirdiği mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Her hafta en az üç köyü ziyaret eden Başkan Doğan, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

 

KÖYLÜLERİ DİNLEDİ

Son olarak Hasanoğlu, Sofuoğlu ve Recepler Köyü’ne ziyarette bulunan Başkan Doğan’a, meclis üyeleri Aykut Bozkurt, İbrahim Kılıç, İzmit Belediye Başkan Yardıımcısı Serkan Yeğnidemir ve Muhtar Masası Sorumlusu Mehmet Çetin, daire müdürleri ve köy muhtarları eşilik etti. İzmit Belediyesi’nin önümüzdeki dönem planlamasını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek için sık sık köy ziyaretleri yaptığını ifade eden Başkan Doğan’a vatandaşlar görüş, öneri ve taleplerini ilettiler.

 

DOĞAN’DAN HİZMET MÜJDESİ

Başkan Doğan köy incelemelerin sonrası yaptığı açıklamada, “Köylerimizde yeni dönemde güzel çalışmalar yapacağız. Boş alanların, park  ve mesire alanlarının ve muhtarlık hizmet binaların düzenlenmesi, köylerdeki okullarımızın çok amaçlı salonların yapılması, köy çeşmelerin düzenlemesi şeklinde çalışmalarımız var. Köylerimizde kapalı duraklara ihtiyaç duyuluyor. Bununla ilgili Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceğiz” dedi.

#

18 Haz 2014 - 12:45 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.