Doğan: Partide görev yapmış herkes bizim için önemli

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Saraybahçe Belediyesi eski Başkanı Halil Vehbi Yenice’yi işyerinde ziyaret etti. Bir süre önce umre ziyaretin...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Saraybahçe Belediyesi eski Başkanı Halil Vehbi Yenice’yi işyerinde ziyaret etti. Bir süre önce umre ziyaretinden dönen Yenice’yi tebrik eden Başkan Doğan’a bu ziyarette AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile AKP İzmit İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Başkan Doğan, “Partimizin başarışımda ve istikrarında teşkilatımızın çok büyük emeği var. Bugüne kadar partide görev yapmış, hizmet etmiş herkes bizim için çok önemli” derken Halil Vehbi Yenice de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AKP teşkilatı olarak çok büyük bir aileyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin çatısı altında halkımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

#

02 May 2015 - 11:44 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.