Doğan, Tarhan’dan destek istedi

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Tarha...

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Tarhan’a ziyaretinde CHP İzmit İlçe Başkanı Ümit Küçükkaya, İzmit Belediye Meclis Üyesi Hale Meriç, ilçe yöneticisi Hakan Çoker ve İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Mediha Satıcı da eşlik etti.

 

DOĞAN SORUNLARI ANLATTI

Tarhan ve beraberindekilere ziyareti dolayısıyla teşekkür eder üyelerin sorunları hakkında bilgiler veren KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, “İşletmelerde az 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunluluğu ve bir binada bulunan toplam kaçış merdivenlerinden en az yarısının doğrudan bina dışına açılması şartı’ üyelerimizi zorluyor. Kocaeli’deki yapı stoku eski tip, sıkışık ve genelde sadece 1 cephesi açık kalacak şekilde tasarlanmış durumda. Yönetmelik ile birlikte açıkta kalan cephe de kapatılıyor ve üyelerimiz bu durumdan etkileniyor. Bu konu hakkında sizden de destek bekliyoruz” diye konuştu.

 

AVM’LER SİZİ KAPANMAYA ZORLUYOR

Konuyu yakından takip edeceğini vurgulayan CHP Milletvekili Tahsin Tarhan da, “Esnafımızın ciddi sorunları var. AVM’lerle rekabet edebilirlik en büyük problem. AVM’ler sizi kapanmaya zorluyor. Bu konuda esnafımızın elini güçlendirmek adına Meclis’te çeşitli çalışmalarımız oldu. AVM’lerin kentlerin dışına taşınmasını, ayrıca açılış-kapanış saatlerinin geriye çekilmesini önerdik. Kocaeli iş dünyasına her konuda destek olmaya hazırız” dedi.

#

25 Eki 2016 - 13:41 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.