Doping düşmanı bakan

Eski Milli Güreşçi olan Yavaşer, bir dönem Güreş Federasyon Başkanlığı’nı yapan Bakan Bak’ı yakından tanıyor.   MEMNUNİYET VERİCİ Yeni Spor Bakanı O...

Eski Milli Güreşçi olan Yavaşer, bir dönem Güreş Federasyon Başkanlığı’nı yapan Bakan Bak’ı yakından tanıyor.

 

MEMNUNİYET VERİCİ

Yeni Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın bir dönem Güreş Federasyon Başkanlığı da yaptığına vurgu yapanYavaşer şu görüşlere yer verdi: “Türkiye Güreş Federasyonluğu Başkanlığı ve çeşitli kulüplerde yöneticilik yapan Osman Aşkın Bak’ın yeni spor bakanı olması memnuniyet verici. Sporun içinde gelen sayın bakanımız için spor hayatının bir parçası. Kendisi ayrıca geçtiğimiz dönemde Meclis'te Dopingle Mücadele Komisyonu Başkanlığı da yaptı. Güreşe oldukça hâkim ancak diğer branşlarla ilgili de yeterli donanıma sahip. İstanbul Bölgesi Eski İl Futbol Hakemliği de yapan ve İngiltere’de eğitim gören Osman Aşkın Bey, spor bakanlığı için son derece yerinde alınmış bir karar. Osman Aşkın Bey’e Spor Bakanlığı hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılar diliyorum…”

#

22 Tem 2017 - 09:48 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.