Down Sendromlular Günü kutlandı

Başiskele’de bulunan Atlantis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 21 Mart Down Sendromlular Günü kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik...

Başiskele’de bulunan Atlantis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 21 Mart Down Sendromlular Günü kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklere Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz adına Başkan Yardımcısı Sema Arat, Başiskele AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri Özlem Ekşi Şahinkaya ve Dilek Karakuş katıldı.

 

“TOPLUMA ENTEGRE OLMALARI HEDEFİMİZ”

Etkinliklerde çocuklar müzik eşliğinde oyunlar oynadı. Veliler de çocuklarının eğlencesine ortak oldu. Etkinlikte konuşan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Mehmet Ali Kaşka, “Çocuklarımızın topluma entegre olması en önemli hedefimizdir. Bu konuda bölgedeki iş adamlarımızın çocuklarımıza olan desteği çok büyük önem arz etmektedir" dedi.

#

24 Mar 2017 - 13:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.