Doyum Lokantası basın mensuplarını ağırladı

Doyum Lokantası ile İzmit’te ilk kez 7/24 sulu yemek servisine başlayan işletmeci Erkan Özdemir geçtiğimiz günlerde basın mensuplarını yeni açtığı Doy...

Doyum Lokantası ile İzmit’te ilk kez 7/24 sulu yemek servisine başlayan işletmeci Erkan Özdemir geçtiğimiz günlerde basın mensuplarını yeni açtığı Doyum Lokantası’nda ağırladı. Yaklaşan Ramazan Bayramı ve daha sonrasında gerçekleştirmeyi planladığı projeler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

ETKİNLİKLERDE ÜYELERE İNDİRİMLİ FİYATLAR

Erkan Özdemir özellikle Hakser gurup olarak Ramazan Bayramı sonrasında yeni bir reklam şirketi ile İzmit’te etkinlikler anlamında fark yaratacaklarını belirtti. Yeni kurmayı planladığı reklam şirketi ile ilgili olarak, “İzmit özellikle sürekli farklı etkinliklerin yapıldığı canlı bir şehir. Bizde yeni şirketimiz ile vatandaşlara uygun fiyata bu etkinliklere gitme şansı sunacağız. Üyelerimize dağıtacağımız kartlar ile anlaşmaya vardığımız şirketlerden indirimli olarak yararlanabilecekler” şeklinde konuştu.

 

RAMAZAN’DA SİZLERLE

Erkan Özdemir, Doyum Lokantası’nın Ramazan Bayramı’nda da tam kapasite ile İzmitlilere hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, “Sulu yemek çeşitlerimiz ile Ramazan ayında siz İzmitlilere hizmet etmeye devam edeceğiz. Kaliteden ödün vermeden vatandaşlarımıza uygun fiyata kaliteli yemekler vereceğiz. Lokantamız yine 7 saat 24 gün boyunca sizlerle olacak. Ayrıca Ramazan Ayı’na özel kampanyalar da yapacağız” dedi. Selin BECER

#

22 May 2017 - 16:06 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.