DP, 14 Mayıs'ta toplanıyor

Artvinli toplanma gerekçelerini sosyal medya üzerinden kamuoyu ile paylaştı. İşte Artvinli’nin paylaşımı;   Bir arkadaşımız yazmış "kırata gönül ver...

Artvinli toplanma gerekçelerini sosyal medya üzerinden kamuoyu ile paylaştı. İşte Artvinli’nin paylaşımı;

 

Bir arkadaşımız yazmış "kırata gönül verenler, Fırat'a gönül verenleri anlayamaz" diye. Veciz bir cümle

Hiçbir partinin iç işlerine karışmam mümkün olduğu kadar uzak dururum.

14 Mayıs'ta bizim demokrat partinin gönül verenleri duruma üzülenleri Ankara'da toplanıyoruz.

Diğer tarafta MHP. Kongresi 15 Mayıs'ta.

Fırat'a gönül verenlerin bir kısmı dışarıdan karışmayın bu bizim işimiz diyor, bir kısmı kıratı sevenler Meral hanım gelene kadar yanımızda olun havasındalar.

Sayın Meral Akşener partimizde iz bırakmış bir saygın kardeşimizdir. Şimdi kendi kendi çizdiği yolda yürümekte Allah yolunu açık etsin. Anlatmak istediğim AKP gibi. Herkesimden oy al ama merkez milli görüştür burada olacaktır.

Keşke Meral hanım ve Türkiye’nin düşünen kadroları Fırat'tan ötesini de düşünerek daha geniş kadrolarla yola çıksalardı.

Zamanla inanıyorum bu dileğim gerçekleşir büyük Türkiye davasına gönül verenler hizmeti olanlar hak adalet hukuk arayanlar bir araya geliriz. Biz 14 Mayıs'ta başlıyoruz yanımızda yer alanlar, hele bi başlayın biz buradaki işimizi halledemezsek geliriz diyenler, Bir lider bulun bende AKP ye oy vermem diyenler biz hiç bir zaman vatandaşa küsmedik. Oy meselesini kan davası görmedik. Hep vatandaş haklı dedik. Vatan ve millet herşeyin üstündedir. Allah vatanımıza hayırlı hizmet edecek kadroları başarılı kılsın. Hırs ve ego içinde felakete koşanlara akıl versin. Saygı ve sevgilerimle. Artvinli

#

08 May 2016 - 12:48 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.