DSP, adaylarını tanıttı

DSP, 1 Kasım seçimleri öncesi aday tanıtım programını dün gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen aday tanıtım toplantısına DSP İl Başkanı Hayati Özz...

DSP, 1 Kasım seçimleri öncesi aday tanıtım programını dün gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen aday tanıtım toplantısına DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, milletvekili adayları ve partililer katıldı. Türkiye’nin seçim sürecine zor bir dönemden geçerek girdiğini kaydeden Özzeren, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sanki bir siyasi partinin başkanı gibi davranıyor. Mecliste parti başkanı gibi konuşuyor ve milletvekili ile ağız dalaşına giriyor” ifadelerini kullandı.

 

“HIRSI AKLININ ÖNÜNE GEÇMİŞ”

Hayati Özzeren, “Cumhurbaşkanı’nın hırsı aklının önüne geçmiş durumda. AKP'nin PYD ile anlaştığını ve Süleyman Şah operasyonunda PYD'ye teşekkür ettiğini Sırrı Süreyya Önder söyledi. Sonra kalkıp PYD' ye terörist diyoruz. Teröristlere teşekkür edilir mi?” şeklinde konuştu.

 

“DSP'DE BİRLEŞELİM”

Türkiye'deki sıkıntıların çözüm noktasının DSP olduğunu söyleyen Özzeren, "Bu sıkıntılara son vermek için DSP'de birleşelim. Türkiye ne zaman sıkıntıya düşse sol bir iktidar ortaya çıkarak ülkeyi kurtarmaktadır. Bizler de DSP olarak seçimlere hazırız ve var gücümüzle çalışacağız. Sol bir parti olarak ülkemizin geleceği için çalışacağız. Yüzde 10'luk baraj bizim önümüze engel oluyor. Tabi ilk hedefimiz barajı aşmaktır" dedi.  Muharrem İBRAHİMOĞLU

 

BERNA METİNGÜ KİMDİR?

1972 İzmit  doğumlu. ODTÜ Psikoloji mezunu. Oxford Üniversitesi’nde master yaptı. Şuan psikolojik danışmanlık yapıyor. 

 

ÇETİN TONGEL KİMDİR?

175 Samsun doğumlu. 2009’dan beri partide çalışmalar yapmaya başladı. Evli ve iki çocuk sahibi.

 

ŞABAN ESEN KİMDİR?

1956 Kandıra Karaağaç doğumlu. 1985 yılından beri partide çalışıyor. Evli ve 6 çocuk sahibi.

 

MİNE ŞAHİN  KİMDİR?

1964 Derince doğumlu. Emekli ve eğitmenlik yapıyor.

 

OKTAY ÖNER KİMDİR?

1984 Gölcük doğumlu. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu. Sosyolog olarak çalışıyor. Bekar.

#

03 Eki 2015 - 16:20 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.