DSP İl Başkanı Özzeren: 32 canın hesabı sorulmalı

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Hayati Özzeren, örgüt binasında düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki yaşanan olay v...

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Hayati Özzeren, örgüt binasında düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki yaşanan olay ve Adıyaman’daki PKK saldırısında şehit düşen askerimizle ilgili açıklama yaptı. Ülkenin karanlık bir süreçten geçtiğini söyleyen Özzeren, “Bu saldırıları şiddetle kınıyorum. Adıyaman’da bir askerimiz şehit oldu. Nereden gelirse gelsin terörü lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“HÜKÜMET OYUNA GELİYOR”

Özzeren, şöyle konuştu: “Biz demiştik demeyi sevmiyoruz, ama hükümet bir şekilde kirli emperyalist güçlerin oyununa geliyor. Burada ‘Acaba bu işin içinde karanlık bir güç var mıdır?’ sorusu akıllara geliyor. Bugüne kadar terör örgütleri yaptıkları hiçbir eylemi sahipsiz bırakmadı. Ancak bu olayla ilgili IŞİD’den bir açıklama gelmedi. Devlet, IŞİD’in İstanbul’da namaz kılmasına bile kucak açarsa bu durumlara geliriz. Bir an önce bu durumun üzerine gidilmeli ve gerek askerimiz gerekse 32 canın hesabının sorulmalıdır.” Hilal GÜDÜCÜ

#

21 Tem 2015 - 15:29 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.