Duble yol neden yapılmıyor?

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, geçtiğimiz günlerde Kandıra-İzmit yolu üzerinde yaşanan ve 2 kişinin ölümüne neden olan trafik kazasının ardı...

MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, geçtiğimiz günlerde Kandıra-İzmit yolu üzerinde yaşanan ve 2 kişinin ölümüne neden olan trafik kazasının ardından sosyal medya üzerinden yetkililere ateş püskürdü. Duble yolun temel atma töreninden sonra herhangi bir gelişme yaşanmadığını belirten Ayyıldız, her saniyenin önemli olduğunu belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

 

BAKAN IŞIK’A SORU

Ayyıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Artık ‘Kandıra bu ilin en sıcak ilçesi, işte insanı cana yakın, Kandıra bizim vazgeçilmezimiz’ gibi siyasi pohpohlamadan sıkıldık. Kürsüde Kandıralıya siyasi hedeflerden dolayı övgü, ama icraat ve hizmete gelince sümen altı! Kandıra’mız için önemli olan duble yol hala niye başlamadı? Bizzat temel atma törenine katıldığım Bakan Fikri Işık’a soruyorum; bu yol inşaatı neden hız kazanmıyor?”

 

“ARTIK BU YOLU YAPIN”

“İktidar partisinden olan belediyelere sesleniyoruz. Bizim bu yolda her gün ya bir akrabamız, bir canımız gidiyor. Empati yapın ve kürsüden övdüğünüz Kandıra’yı ve Kandıralıyı mutlu etmek için can ve mal kaybına sebep olan şu yolu yapın.”

#

02 Şub 2017 - 13:57 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Mehmet Akbaş. - KANDIRA YOLUNDA GİDERKEN BİR SANİYE DAHİ GÖZÜNÜZÜ YOLDAN AYIRMAYACAKSINIZ DEVAMLI TRAFİK İŞARETLERİNE UYMAK GEREKİYOR KAFAYI ÇEKİPTE LAY LAY LOM ARABA KULLANAMAZSINIZ ,AKSİ HALDE ÖLÜRSÜNÜZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 13:57
04

VATANDAŞ - hasan mustafa ismet siz herhalde CHP lisiniz heralde çünkü çok belli ediyorsunuz bişeydende memnun olun be kardeşim hep mulefet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 13:57
03

Hasan - Duble yol yapıyoruz diye işi büyütüyorlar halbuki tek yol yapıyorlar bir tane yol var zaten tabiki yersen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 13:57
02

Mustafa - temel atmadan sonra yapılan birşey görmedik bir tek otogar kavşağında uyduruktan yapılan göstermelik birşey yapmışlar sonrasında oradada çalışma kalmadı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 13:57