Düğün için geldiği Kocaeli'den cenazesi çıktı

Bayburt'tan Gölcük'e kızının düğün için gelen Sevilay Çiloğlu, (39) Başiskele Yuvacık'ta kaynının evinde misafir olarak kaldığı gece koridordan denges...

Bayburt'tan Gölcük'e kızının düğün için gelen Sevilay Çiloğlu, (39) Başiskele Yuvacık'ta kaynının evinde misafir olarak kaldığı gece koridordan dengesini kaybederek düştü. Kafasını yere çarpan Çiloğlu olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. 6 çocuk annesi Sevilay Çiloğlu, cuma günü sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Çiloğlu'nun cenazesi memleketinde toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

#

19 Ağu 2017 - 14:03 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.