Düğündeki kavganın sebebi belli oldu

Olay, dün akşam, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. Ö.K. iddiaya düğünde halay başı olmak istedi. Ö.K.'nin halay başı...

Olay, dün akşam, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. Ö.K. iddiaya düğünde halay başı olmak istedi. Ö.K.'nin halay başı çekmesine karşı çıkan ve kendisinin bunu yapacağını söyleyen Mertcan Düşek ile aralarında kavga çıktı. Araya girenler kavga eden tarafları ayırdı.

 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Daha sonra salondan çıkan Ö.K. düğün salonunun önüde gördüğü Mertcan Düşek ve yanındaki arkadaşlarının üzerine otomobili sürdü. Otomobilin hızla çarpması sonucu havaya fırlayan 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan Mertcan Düşek, Yakup Sözmen, Zekeriya Yıldız ve Sedat Düşek kaldırıldıkları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mertcan Düşek'in hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Ö.K. çıkan kargaşada otomobili olay yerinde bırakıp koşarak olay yerinden kaçtı. Ö.K daha sonra polisi telefonla arayarak Dilovası'nda bir akrabasının evinde olduğunu ve teslim olacağını söylemesi üzerine polis ekiplerince gözaltına alındı. Kavganın Ö.K.'nın 'Halay başı' olmak istemesi nedeniyle çıktığı belirtilirken, soruşturma devam ediyor.

Otomobili kavga ettiği kişilerin üzerine sürdü: 4 yaralı

#

24 Eki 2016 - 13:09 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.