Dumlu, Halıdere ve Ulaşlı’da gönülleri fethetti

    CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu’nun seçim gezilerindeki son durağı olan. Halıdere ve Ulaşlı’da vatandaşların istek ve sorunların...

 

 

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu’nun seçim gezilerindeki son durağı olan. Halıdere ve Ulaşlı’da vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Dumlu, adeta halkla bütünleşti. Halıdere’yi sahil boyunca bir baştan bir uca kadar dolaşan Dumlu’ya, belediye meclis üyesi adayları Cevdet Barış, Nedim Adanur, Hüseyin Yılmaz, Necmettin Bekar, Pınar Naak, Yonca Yılmaz, Şengül Bekar, Handan Demirsoy, Nalan Gülenç, Ekrem İşeri, Murat Yazıcıoğlu, Ali Aktepe, Özgür Yılmaz, Yılmaz Calay,  Kadın Kolları Başkanı Semra Türken ve kadın kolları üyeleri ile parti yöneticileri eşlik etti. Halıdereliler Körfez Mahallesi’nde üst geçide asansör talebini ilettiler.

ULAŞLI’ DA ÜVEY EVLAT

Vatandaşlarla sohbet eden Dumlu’ya Ulaşlı için hiçbir çalışma yapılmadığını anlatıldı. Deprem öncesinde hareketli ve kalabalık günlere sahip olan Ulaşlı’nın deprem sonrası terk edildiğini belirten vatandaşlar, “Bir çivi bile çakılmadı. Adeta üvey evlat muamelesi görüyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Gezi sırasında Dumlu’ya rastlayan Gazi ise, engelliler adına önemli projelerin yer almasını ve engellilerin ulaşımdan, genel haklara kadar hayatın içinde var olmaları adına önemli hizmetlerin yapılmasını istediklerini dile getirdi. Dumlu ise, projeler arasında engelli vatandaşların her türlü soysal ve kültürel alanda, hiçbir ayırım gözetmeksizin, yaşamlarını rahat bir şekilde idame etmelerini sağlayacak çalışmaların mevcut olduğunu belirtti.

#

26 Mar 2014 - 14:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.