Dumlu: Sorunların çözümü için 10 yıllık CHP iktidarına ihtiyaç var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili aday adayı Turan Dumlu, önceki akşam Tüm-Bel-Sen Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Dumlu’yu şube başkanı Erda...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili aday adayı Turan Dumlu, önceki akşam Tüm-Bel-Sen Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Dumlu’yu şube başkanı Erdal Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Buluşmada konuşan şube başkanı Karakuş, Turan Dumlu’nun etkili bir siyaset olduğunu 30 Mart’ta gösterdiğini söyledi.

 

“GREV HAKKIMIZ VERİLSİN”

Dumlu’nun Gölcük Belediye Başkan adayı olarak aldığı oyun takdir edilmesi gerektiğini kaydeden Karakuş, “Partinizin ortalamasının üzerinde oy almanız başarıdır. Biz milletvekillerini halkın sorunlarını meclise aktaran bir kişilik olarak görüyoruz. Memurların yasaklı olan grev hakkının verilemesini istiyoruz” dedi.

 

“HALKTAN BİRİYİM”

Halka yakın bir isim olduğunu dile getiren Turan Dumlu ise, meclise girdiği taktirde emekçilerin sözcüsü olacağının sözünü verdi. Dumlu, “Son seçimde belediye başkan adayıydım. Taşeron işçilerin haklarını koruyacağımızı söylemiştik. 1950 yılından beri tek başımıza iktidara gelemedik. Sorunlar çığ gibi büyüdü” dedi.

 

“AKP ÇATIRDIYOR”

Ülkenin CHP iktidarına ihtiyacının bulunduğunu dile getiren Dumlu, “Çözmek için CHP’nin 10 yıl kadar iktidarda olup bu sorunlarla uğraşması lazım. İnsanlar özgür değil. Yargı tamamen siyasallaştı. Daha demokrat özgür bir Türkiye için iktidar olmak istiyoruz. İnsallah 7 Haziran seçimlerinde bunu başaracağız. AKP çatırdamaya başladı. Şimdiden birbirlerine girdiler” ifadelerine yer verdi. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

28 Mar 2015 - 08:54 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.