Dumlu’nun ‘özel’ hassasiyeti

    CHP Gölcük Belediye Başkan adayı  Turan Dumlu ve beraberindeki partililer, önceki gün ilçede bulunan Özel Donanma Çağlar Özel eğitim ve Rehabilita...

 

 

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı  Turan Dumlu ve beraberindeki partililer, önceki gün ilçede bulunan Özel Donanma Çağlar Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yaptığı ziyarette Dumlu’ya ilçe başkanı İsmet İşeri de eşlik etti. Merkezin sahibi Faruk Demirtaşlar tarafından ağırlanan CHP’liler, özel eğitim veren öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini dile getirdi.

 

ULAŞIM SORUNU VAR

Rehabilitasyon merkezinin sahibi Faruk Demirtaşlar ise, çeşitli bilgiler vererek, “Çocuklarımıza ve gençlerimize bire bir eğitim veriyoruz. Tek sorunumuz ulaşım. Engelli aracında sıkıntı yaşıyoruz” dedi. Demirtaşlar ayrıca, özel çocuklarının normal yaşamda işe yaradıklarını hissetmeleri için istihdam edilmeleri gerektiğini kaydetti.

 

SOSYAL YAŞAM İMKANI

Ziyarette konuşan CHP’nin Gölcük adayı Turan Dumlu ise, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz olacak. Sosyal yaşama uyum ve katkı sağlamaları için çalışma yapacağız. Eğitimin dışında ulaşım ve istihdam konusunda gereken yapılacaktır” dedi. Dumlu ve beraberindekiler, bir araya geldikleri özel çocuklara hediyeler verdiler.

#

25 Oca 2014 - 15:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.