Dünya AVM’nin Yahya Kaptan’da da şubesi açıldı

Tuncay ve Vahit Demir adlı kardeşlerin sahibi olduğu Dünya AVM’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Açılaşa özel yüzde 50 indirim olması nedeniyle de yoğ...

Tuncay ve Vahit Demir adlı kardeşlerin sahibi olduğu Dünya AVM’nin açılışı dün gerçekleştirildi. Açılaşa özel yüzde 50 indirim olması nedeniyle de yoğun bir katılım yaşandı

Tuncay Demir ve Vahit Demir adlı kardeşlerin ortak olduğu Dünya AVM’nin 5’nci şubesi dün Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Caddesi No:10 Sporium karşısında hizmete girdi. Merkez şube binası olarak da belirlenen bu AVM açılışına İKM üyesi ve aynı zamanda KOTO başkan adayı Murat Özdağ, diğer İKM üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Açılış kurdelesini ise Dünya AVM sahipleri ile birlikte Murat Özdağ kesti.

HER MARKAYI BULABİLİRSİNİZ
Belsa karşısında, Fethiye Caddesi’nde Gölcük ve Zonguldak Ereğli’de de şubeleri olan Dünya AVM’de halı, mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya gibi ürünler yer almakta. Birçok dünya markası da mağazada bulunuyor. Toplam 7 kattan oluşan bina 7 bin metre kare alana sahip olmakla birlikte toplam 30 personel hizmet veriyor.

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYE
Tüm ürünlerde açılışa özel bir günlük yüzde 50 indirim olmakla birlikte 12 Mayıs Anneler Günü’ne de özel her alışveriş yapan müşteriye Özdilek marka havlu verilecek. Ayrıca sabah 07.30’da hizmet vermeye başlayan Dünya AVM 20.30’a kadar da açık olmakla birlikte pazar günleri de hizmet veriyor.
Haber: Seda DEMİRAL

#

10 May 2013 - 21:24 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.