Düş Bahçesi Anaokulu eğitim dönemine başladı

Düş Bahçesi Anaokulu yeni eğitim öğretim yılına “Merhaba” dedi. 240 öğrencisiyle yeni eğitim öğretim yılına başlayan anaokulunda çocuklar neşe ve heye...

Düş Bahçesi Anaokulu yeni eğitim öğretim yılına “Merhaba” dedi. 240 öğrencisiyle yeni eğitim öğretim yılına başlayan anaokulunda çocuklar neşe ve heyecan içinde derslere başladı

Düş Bahçesi Anaokulu’nda 3-6 yaş grubundaki 240 çocuk neşe ve heyecan içinde okula başladı. Yaz süresince sınıflar ve okul binası 2012-2013 eğitim dönemi için yeniden hazırlandı. Bu yıl ilk defa okula başlayan yeni öğrenciler anne ve babaları ile sabah erkenden okula gitti. Onları kapıda palyaçolar ve uçan balonlar karşıladı. İlk gün öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla tanıştı. Yeni başlayan çocuklarımız büyük bir hevesle okula başlarken, yaz tatilinden dönen çocuklarımızın gözündeki bir yaş daha büyümenin verdiği sevinç bizleri çok mutlu etti.
TAVUKLAR VE ÖRDEKLER
Her yıl olduğu gibi çocuklar iki hafta süresince okula uyum ve oryantasyon programına dahil olacak. Eğlenceli yarışmalar ve aktiviteler eşliğinde yeni eğitim dönemine hazırlık yapacak. Onları ilk günden en çok eğlendiren şey 600 metrekare geniş bahçede tavuklarla ve ördeklerle özgürce koşup oynamak oldu. Bahçede istedikleri gibi koşup oynayıp güneşin tadını çıkardı. Spor öğretmeninin liderliğinde yapılan çocuk yogası ile güne güneşi selamladı.
KEYİFLİ OYUNLAR
Zihinlerini doğru nefes alarak ve hareket ile açmayı öğrendiler. İngilizce öğretmenlerinin hazırladığı keyifli oyunlar yoluyla arkadaşları ile ingilizce selamlaştı. Sınıf öğretmenleri ile birlikte okulu ve kuralları tekrar hatırladı. Seramik öğretmeni ile birlikte çamurla oynayıp, müzik dersinde yeni enstrümanları keşfe çıktı.

#

12 Eyl 2012 - 09:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.