Duyar, Körfez’de BBP’lilerle buluştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Teşkilatı, Körfez Tütünçiftlik sahilindeki Bin 1453 Cafe’de düzenlenen toplantı ile bir araya geldi. Partiye yeni katıla...

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Teşkilatı, Körfez Tütünçiftlik sahilindeki Bin 1453 Cafe’de düzenlenen toplantı ile bir araya geldi. Partiye yeni katılanların birbirleri ile tanıştığı toplantıya BBP İl Başkanı Serhat Duyar, İl Teşkilat Başkanı Niyazi Çakır, Körfez İlçe Başkanı Tekin Orhan, İzmit İlçe Başkanı Yakup Üstün ve partililer katıldı.

 

PARTİLERE SESLENDİ

Toplantıda konuşan ve sözlerine ilçe başkanı Tekin Orhan’a teşekkür ederek başlayan Duyar, idam konusunda başlattıkları kampanyaya çeşitli partilere oy vermiş vatandaşların imza verdiğini dile getirdi. Bu konuda Meclis’in somut adım atmadığını söyleyen Duyar, “AK Parti, MHP ve idama destek vermeyen CHP’ye sesleniyorum. Millet idam istiyorsa bunun için biz de çalışmamızı yaparız” şeklinde konuştu.

 

SAHİLDEKİ GEMİLER

Tütünçiftlik sahilde terk edilmiş teknelerle ilgili olarak da konuşan Duyar, “Partimize bu gemilerle ilgili şikayetler geliyor. Gemilere çıkan ve buradan denize atlayan gençler oluyor. Akşamları durum daha da vahim. Bu gemiler uyuşturucu madde ve alkol kullananların mekanı oluyor, haliyle çevreye rahatsızlık veriyorlar. Üzücü bir durum yaşanmadan bu tekneler buradan kaldırılmalı” dedi.

 

“GÖREVDEN KAÇAMAYIZ”

İlçe başkanı Tekin Orhan da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kuzey Kıbrıs stratejik açıdan bizim için çok önemlidir. Körfez ilçemizde siyasi partilerimizin ilçe başkanları ile bir araya geleceğiz. İl kongresi öncesinde yöneticilerimizle görüşüp adaylıkla ilgili kararımızı vereceğiz. Görevden kaçacağımız yok, bize ne görev düşüyorsa yapacağız.”

#

21 Tem 2017 - 15:53 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.