E-devlet ile muhtarlara büyük kolaylık sağlandı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İl Yönetimi 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. CHP heyetini...

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İl Yönetimi 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. CHP heyetini Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret sırasında Sarıbay ve Yoldaş arasında fikir paylaşımları yapıldı.

 

MUHTARLARLA HER TÜRLÜ İRTİBATA AÇIĞIZ

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Muhtarlar ülkemizde son derece önem arz ediyor. Daha önce muhtarlık zor bir görevdi ancak şuanda yapılan binalarla rahat çalışma ortamı sağlanıyor. Bununla yetinmemek lazım daha iyi şartlar oluşması gerekiyor. Halkımız devlet görevlilerine daha zor ulaşabiliyor ancak muhtarlara ulaşımı daha kolay. Bu açıdan düşündüğümüzde muhtarlar devlet yetkilileri ve halk arasında köprü görevi görmektedir. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum ve her konuda muhtarlarımızla her türlü irtibata açığız” dedi.

 

DEVLETİN HER KURUMUYLA İRTİBAT HALİNDEYİZ

Sarıbay’ın ardından konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş, “Tabi ki bizde muhtarlarımızın iyi şartlarda olmasını istiyoruz. Ancak daha her mahallede bu gerçekleşmedi. Zaman geçtikçe tüm muhtarlarımızın şartları iyileşecektir. Muhtarlar demokrasinin önemli bir taşıdır. Cengiz Bey’in söylediği gibi daha önce muhtarların çalışma koşulları daha zordu. Özellikle e-devlet sisteminin geliştirilmesiyle muhtarların görev yükü hafifledi. Biz devletin her kurumuyla ilişkisi olan bir yapıyız. Dolayısıyla devletin her kurumuyla irtibat halinde olan tek kurumuyuz” açıklamasında bulundu. Serkan BORLAK

#

21 Eki 2016 - 16:34 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.