Efsane başhekim Palaz toprağa verildi!

    Uzun yıllar Karamürsel Devlet Hastanesinde Başhekimlik yapan ve 1990-2010 yılları arasında Gölcük Devlet Hastanesinde Başhekim olarak adı ‘Efsane...

 

 

Uzun yıllar Karamürsel Devlet Hastanesinde Başhekimlik yapan ve 1990-2010 yılları arasında Gölcük Devlet Hastanesinde Başhekim olarak adı ‘Efsane Başhekim’ e çıkan Op. Dr. Cemalettin Palaz dün Karamürsel’de kılınan cenaze namazının ardından İzmit Bağçeşme Mezarlığı’na defnedildi. 

1980 yılında Kocaeli Devlet Hastanesinde Ortopedi Uzmanı olarak görev yapan Palaz, 1945 yılında Balıkesir’in Erdek ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1971 yılında mezun olan Cemalettin Palaz, Genel Cerrahi ihtisasını 1972–76 yılları arasında Ankara SSK Dışkapı Hastanesinde yaptı. Sırasıyla; Fethiye, Adapazarı, İzmit, Karamürsel ve Gölcük Devlet Hastanelerinde hekim ve Başhekimlik görevlerinde bulundu.

BAĞÇEŞME’YE DEFNEDİLDİ

1990-2010 yılları arasında Gölcük Devlet Hastanesi’nde görev yaparken adı ‘Efsane’ Başhekim olarak anılan Opr. Dr. Cemalettin Palaz 1 Temmuz 2010 yılında emekli oldu. Karamürsel’de oturan Palaz evli ve 1 erkek çocuk babasıydı. Efsane Başhekim Palaz, dün Karamürsel Merkez Camiinde kılınan öğle namazından sonra İzmit’e getirilerek Bağçeşme mezarlığında toprağa verildi.  

#

29 Nis 2014 - 17:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

mucip tartan - Tanrı'dan gani rahmet..Yurdumuzun bir değerini daha yitirdik..Geride bıraktıklarına başsağlığı ve sabır diliyorum.. Mekanı cennet olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 17:25