Eğlenerek çalıştılar

MORAL DEPOLANDI Gölcükspor karşısında başarılı bir oyun anlayışıyla kendilerini gösteren ve umutları yeşerten Kocaeli Birlikspor’un gençleri Şanlıur...

MORAL DEPOLANDI

Gölcükspor karşısında başarılı bir oyun anlayışıyla kendilerini gösteren ve umutları yeşerten Kocaeli Birlikspor’un gençleri Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşısına çıkmadan önce moral depoladı. Günü tek antrenmanla geride bırakan futbolcular dar alanda maç ve ayak tenisi oynayarak keyifli bir antrenman yaptı.

 

YÜZLERİ GÜLÜYOR

Koordinatif ısınma ve topla çalışma ile antrenmana başlayan futbolcular sonrasında iki gruba ayrıldı. Bir grup dar alanda maç yaparken diğer grup iki ayrı sahada ayak tenisi maçı yaptı. Çekişmeli anların ve yüksek mücadelenin ön plana çıktığı antrenmanda eğlenceli çalışma oldu. Karaköprü maçı öncesinde takım ve teknik ekip stres attı.

#

22 Tem 2017 - 11:48 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.