Ekipler çalışmalara başladı

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bordür yapım çalışmaları ummalı bir şekilde devam ediyor.   EKİPLER ATAĞA GEÇTİ Havaların düz...

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bordür yapım çalışmaları ummalı bir şekilde devam ediyor.

 

EKİPLER ATAĞA GEÇTİ

Havaların düzelmesi ile ilçe genelinde cadde ve sokaklarda parke ve asfalt yol yapım çalışmalarına hız vererek atağa geçen Dilovası Belediyesi 734-4 ve 739-2 sokak da yol sınırları belirlenerek bordür yapım çalışmalarına başlandı. Bordür çalışmalarının tamamlanmasından sonra parke döşenerek yol yapımına başlanacak. Vatandaşları mağdur etmeden çalışmaların hızlı bir şekilde bitirileceğini ifade eden Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yetkililer, “İlçeyi modern bir görünüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

#

20 Oca 2015 - 14:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.