Elektrik kesintileri ele alındı

Afet durumlarında ilimizde yaşanan elektrik arızalarına SEDAŞ ekiplerinin ulaşımına destek vermek ve gerekli planlamaların etkin yapılması için ilçe...

Afet durumlarında ilimizde yaşanan elektrik arızalarına SEDAŞ ekiplerinin ulaşımına destek vermek ve gerekli planlamaların etkin yapılması için ilçe kaymakamları ve belediye başkan yardımcıları, Valilik nezdindeki toplantıda SEDAŞ yetkilileri ile bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda kurum ve kuruluşlar arasında iş birliğinin önemine dikkat çekildi.


OSMAN SARI BAŞKANLIK ETTİ

Vali Yardımcısı Osman Sarı başkanlığındaki toplantıda ilçe kaymakamları ve belediye başkan yardımcıları, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, İşletme Bakım Müdürü Burhan Ak bir araya geldi. SEDAŞ’ın sahada elektrik arızalarına karşı yaptığı mücadeleye ilişkin değerlendirme yapıldı.


PLANLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Soğuk hava dalgası ile birlikte ilimizde yaşanacak kar yağışının elektrik şebekesinde oluşturacağı arızalara karşı SEDAŞ ekiplerinin hızlı müdahale edebilmesi noktasında ilçelerde koordinasyonun sağlanması için kaymakamlar ve belediye başkan yardımcıları ile planlama çalışması yapıldı.


“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat da vatandaşların elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmemesi adına belediye olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek, “Elektrik kesintilerinin ve arızaların asgari düzeye indirilmesi konusunda üzerimize düşeni hep yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

#

07 Oca 2015 - 13:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.