Elektrikte ‘sabit ödeme’ devri

Kırsal bölgelerden büyük şehirlere, evlerden iş yerlerine her alanda güvenli ve verimli enerjiyi tüketicilerle buluşturan İpragaz, Eylül 2012'den iti...

Kırsal bölgelerden büyük şehirlere, evlerden iş yerlerine her alanda güvenli ve verimli enerjiyi tüketicilerle buluşturan İpragaz, Eylül 2012'den itibaren elektrik ihtiyacına da ekonomik çözümler sunuyor. Tüm Türkiye’ye yayılmış yüzlerce bayisi ile indirimli fiyatlarla hizmet veren İpragaz Elektrik, son olarak düzenlediği sabit ödeme kampanyası ile müşterilerine sunduğu cazip indirim tekliflerinin yanı sıra, ihtiyaçları doğrultusunda ödeme dengelerini düzenlemek adına “sabit ödeme” alternatifini de hayata geçiriyor.

 

PROTOKOL YAPILIYOR

‘Serbest tüketici’ (*) kapsamındaki aboneler sabit ödeme kampanyası ile birlikte İpragaz Elektrik’in birbirinden cazip indirimli fiyat avantajlarından da yararlanmaya devam ediyor. İpragaz Elektrik abonelerinin kampanyadan yararlanmak için sabit ödeme protokolünü imzalamaları yeterli oluyor.

 

AYLIK ÖDEME YAPILIYOR

Kampanyaya katılan abonelerin faturaları uzman personel tarafından incelenerek indirim oranları hesaplanıyor ve sonrasında ortalama tüketim miktarları üzerinden aylık sabit tutar belirleniyor. Tarafların 6 ayda bir mahsuplaştığı bu uygulamada, tüketimin önemli derecede artması ya da azalması halinde ise aylık ortalama tutar yeniden belirlenerek sabit ödeme devam ettiriliyor.

#

29 Eyl 2015 - 09:52 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.