Ellibeş, Gölcük’e müjdelerle döndü

Ankara’ya bir dizi ziyarette bulunmak için giden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kente yeni müjdelerle döndü. Başkent’teki görüşmeler sırasınd...

Ankara’ya bir dizi ziyarette bulunmak için giden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kente yeni müjdelerle döndü. Başkent’teki görüşmeler sırasında Değirmendere Migros’un da içinde bulunduğu yaklaşık 52 bin metrekarelik alanın devlet hastanesi yapımı için Sağlık Bakanlığı’na, ayrıca Aydınbey Deresi’nin doğusundaki 45 bin metrekarelik alanın da belediyeye verilmesi ile ilgili protokol Milli Savunma Bakanlığı’nda imzalandı.

 

HASTANE YAPILACAK

İmza töreni ile ilgili olarak bir açıklama yapan belediye başkanı Mehmet Ellibeş, “Yapılan protokol ile Değirmendere’deki arazi Milli Savunma Bakanlığı tarafından belediyemize devrediliyor. Biz de burayı hastane yapımı için Sağlık Bakanlığı’na veriyoruz. İlçemiz için büyük önem taşıyan devlet hastanesinin yapımını Sağlık Bakanlığı üstlenecek” dedi.

 

YENİ PROJE YOLDA

Aydınbey Deresi’nin doğusundaki alanın da yine Savunma Bakanlığı tarafından Gölcük Belediyesi’ne devredildiğini dile getiren Ellibeş, şöyle konuştu: “Burada farklı bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu çalışma ile halkımızın deniz ve sahilden daha fazla istifade etmesini sağlayacağız. Bu çalışmaların yapımında katkısı olan Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’a, Deniz Kuvvetleri Komutanımız Oramiral Bülent Bostanoğlu’na ve Donanma Komutanımız Oramiral Veysel Kösele’ye teşekkür ediyoruz.”

#

26 May 2017 - 11:40 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.