Ellibeş: Muhtarlarımız halkın temsilcisidir

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Muhtarlar Derneği'ne ziyarette bulunarak...

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Muhtarlar Derneği'ne ziyarette bulunarak Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelip sohbet etti.

 

“MUHTARLAR HALKIN TEMSİLCİSİ”

Muhtarlık müessesesinin, kamu hizmetlerinin sunumunda olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Kaymakam Yazıcı, “Muhtarlarımızın içinde olmadığı bir işin sağlıklı yürümesi mümkün değil” dedi. Muhtarlarla ortak hareket ederek bölgeye hizmet ettiklerini belirten Başkan Ellibeş ise “Muhtarlarımız halkın temsilcisidir. Onlarla el ele vererek Gölcük'e hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

#

24 Eki 2016 - 11:17 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.