Emar Delüx, “Akıllı Ev Sistemi” hayran bıraktı

Türkiye’nin son yıllarda konuştuğu ve her geçen gün yayılan “Akıllı Ev Sistemini” ilimize getiren UMF Yapı’nın Emar Delüx Residence projesiyle eviniz...

Emar Delüx, “Akıllı Ev Sistemi” hayran bıraktı
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin son yıllarda konuştuğu ve her geçen gün yayılan “Akıllı Ev Sistemini” ilimize getiren UMF Yapı’nın Emar Delüx Residence projesiyle eviniz sizin hayatınıza ayak uyduruyor. Kocaeli’nde öyle bir yaşam alanı inşa ediliyor ki, burada ki evleri dünyanın herhangi bir bölgesinde dahi olmanız evinizi kontrol etmenize engel olmuyor. Akıllı telefonunuz veya tabletiniz üzerinden dünyanın neresinde olursanız olun, evinize hiçbir aidat ücreti ödemeden özgürce bağlanabilirsiniz.

 

ARASTA PARK STANDINDA PROJEYE YOĞUN İLGİ

UMF Yapı güvencesiyle Kocaeli Kartepe‘de yükselen Emar Delüx Residence Projesi sizlere, 12 ay boyunca doğa ile başbaşa, 4 mevsimi ayrı güzelliklerle yaşayabileceğiniz, huzuru ve mutluluğu doyasıya hissedebileceğiniz bir yaşamı teknoloji ile bütünleştiriyor. Proje hakkında UMF Yapının satış danışmanları bilgilendirmek için Arasta Park’a standa açtı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen standa hazır olan örnek daireyi incelemek için Emar Deluxe davet edildi.

 

2 BLOK SATIŞA HAZIR

Maket üzerinden satış tekniğini konut için doğru bir yöntem olarak bulmadıklarını söyleyen UMF Yapı Mimari Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy ve şirket müdürü Okan Peksoy, “Firmamızın güvenilirliği meselesini çok önemsiyoruz. Bunun için kimseye topraktan ev satışı yapmadık. Şuan 2 bloğumuz satışa hazır durumda. Daha önce gelip projemizi inceleyen ve ev almak isteyenlerin kaydını aldık. Şimdi onları davet edip hazır olan bloklarımızı gezdirerek daha net bilgi vereceğiz” dedi.

,-017.jpg

#

24 Eki 2016 - 11:03 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.