Emar Delüx’te sona doğru

İstanbul'da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, Kartepe kent merkezi bölgesinde hayata geçirdiği Kocaeli’deki ilk...

İstanbul'da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, Kartepe kent merkezi bölgesinde hayata geçirdiği Kocaeli’deki ilk ‘akıllı ev’ projesi olan Emar Delüx’te sona yaklaştı. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla barbekü partisinde ağırlayan UMF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy,” Kocaeli’de yatırımlarımız devam edecek” dedi.

 

“GAZETECİLİK SAMİMİ VE FEDAKAR BİR KÖPRÜ”

basin----(1).jpg

Kocaeli Basını ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında barbekü partisinde buluşturan UMF yapı yöneticileri, Emar Delüx projesinde gelinen son noktaya dair bilgiler verdi. UMF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy basın mensuplarına yaptığı konuşmada, “Gazeteciler kamu adına gerçekleri araştırır ve doğru haberlerle kamuoyunu aydınlatırlar. Azimli Samimi ve fedakâr bir köprü görevi gören Kocaeli Basınının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramlarını kutluyoruz” dedi. Peksoy yemek öncesi basın mensuplarına inşaat sahasını gezdirerek, akıllı ev teknolojisi donatılan Emar Delüx konut projesinin yıl sonu tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

PEKSOY,“KOCAELİ’DE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

erkan-peksoy-----(3).jpg

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve yıl sonunda teslim edilecek proje hakkında bilgi veren Peksoy, “Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz ilk projemizin sonuna yaklaşıyoruz. Kocaeli’ye yapacağımız yatırımlar devam edecek. Bizi tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

8 BLOK 120 DAİRE

emar-delux---.jpg

Emar Delüx projesi UMF yapı güvencesi ile Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde yeşillikler içerisinde yükselen bir yaşam alanı projesidir. 8 Blok 120 daireden oluşan Emar Delüx konutlarının en önemli özelliklerinden biri son teknoloji akıllı ev sistemleri ile donatılmış olmasıdır. Toplamda 12 Bin metre kare alanda kurulan Emar Delüx konut sitesi sahiplerine vakitlerini geçirebilecekleri yaşam alanları da sunuyor. Çocuk oyun alanları, kamelyalar ve açık-kapalı havuzlardan oluşan alanlarda 7/24 kameralı güvenlik sistemleri ile güvenlik önemleri bulunuyor. Kartepe’nin kent merkezine yakın olan proje, bulunduğu lokasyon itibari ile oldukça merkezi bir noktada yer alıyor. Nurşah ŞAHİN

ev--.jpg

mangal--.jpg

yoneticiler-001.jpg

 

#

24 Tem 2017 - 10:35 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.