Emekli meclisinde geleneksel buluşma

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Emekli Meclisi üyelerinin bir araya geldiği kahvaltı organizasyonu bu yıl İzmit Öğretm...

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Emekli Meclisi üyelerinin bir araya geldiği kahvaltı organizasyonu bu yıl İzmit Öğretmenevinde gerçekleşti. Emekli meclisi başkanı Halil Atay’ın ev sahipliğinde geçleşen organizasyona, Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker, İzmit Belediye Meclis üyesi Haluk Akgün başta olmak üzere emekli meclisi üyeleri ve yakınları katıldı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, kent ve emekli sorunlu sorunlarıyla ilgili yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Atay’ın ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, “Öncelikle bugün aramızda olan ve çok büyük desteği bulunan Mehmet Toker beyefendiye ve siz değerli meclis üyelerine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi çok büyük bir aile. Emekli meclisinin katkıları çok fazla. Meclis başkanı Halil Atay’a ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

EMEKLİ MECLİSİNE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker, “Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi çalışmalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olmuş bir kurum. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama yaşadığımız kent aynı yaşadığımız kente sahip çıkmak zorundayız. Kent konseyinin bu anlamda örnek projeleri var. Emekli meclisini de çalışmalarından dolayı kutluyorum. Türkiye de emeklilerin kıymetini bilmek lazım. Bu yüzden emekli meclisine çok iş düşüyor. Başkan Halil Atay ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  Emekli Meclisi Korosunu en kısa sürede oluşturacaklarını söyleyen üyeler, her sene Ocak ayının ikinci Pazar gününde buluşma kararı aldı. Organizasyona katılan meclis üyeleri bol bol sohbet ederek, projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Nurşah ŞAHİN

#

17 Oca 2017 - 11:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.