Emeklilere UKOME’den ‘kapsam dışı’ yanıtı

Hükümet, Büyükşehir ve Minibüsçüler Odası’ndan gelen açıklamaların ardından Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube yönetimi de konu hakkında Bü...

Hükümet, Büyükşehir ve Minibüsçüler Odası’ndan gelen açıklamaların ardından Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube yönetimi de konu hakkında Büyükşehir özelinde bir girişimde bulundu.

 

TÜED’DEN YENİ GİRİŞİM

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi’ne yazdığı, toplu taşıma araçlarında, indirimli ve ücretsiz seyahat kartlarının ne olacağı hakkındaki dilekçeye ret cevabı aldı. Başkan Kılıç’ın dilekçesine UKOME’den gelen yanıtta ilginç ifadeler bulunuyor.

 

BAKANLIK KARAR VEREMEMİŞ!

İşte UKOME’nin yanıtı: “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından çıkartılan, ücretsiz kartlar yönetmeliği gereği, bölgenizde hizmet veren toplu taşıma, araçları kapsam dışı bırakılmıştır. Konu ile ilgili bakanlığımıza gerekli düzenlemelerin yapılması amacı ile yazı yazılmış olup, gelecek cevap ya da düzenlemeye göre, ilimizdeki toplu taşıma araçları hizmet vermeye devam edecektir.”

#

06 Nis 2016 - 17:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.