Emektar kadınlara tezgahlarında ziyaret

CHP Kocaeli İl ve İzmit İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanlığı'nın ilan ettiği Kadın ve Emek Haftası ile Anneler Günü nedeniyle emekçi kadınları tez...

CHP Kocaeli İl ve İzmit İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanlığı'nın ilan ettiği Kadın ve Emek Haftası ile Anneler Günü nedeniyle emekçi kadınları tezgahları başında ziyaret etmeyi sürdürüyor

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ve İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç ile yönetim kurulu üyeleri, emekçi kadınları ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yeşilova Mahallesine giderek semt pazarını gezen partili kadınlar, emekçi kadınlarla tezgahları başında bir araya geldi. Yaz kış demeden, soğuğa sıcağa aldırmadan evine ekmek götürebilmek için pazarcılık yapan emektar anneleri kutlayan Başkan Özen ve kadın örgütü, tek tek pazarcı kadınların elini sıkarak hem annelik yapıp hem de çalışan kadın olmalarından dolayı kutladı. Başkan Özen, ülkemizde kadın olmanın zorluklarından bahsederek yaptıkları çalışmalarla emekçi ve işçi kadınların sorunlarına dikkat çekmek ve toplumda bu yönde duyarlılığı artırmak istediklerini belirtti.

110520132140513071936_4.jpg

Kocaeli genelinde tüm kadın örgütlerinin sahada olduğunu kaydeden Özen, çarşıda, pazarda, fabrikada yani kadının olduğu her yerde onlarla beraber olmayı kesintisiz sürdüreceklerini dile getirdi. Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan ve yönetim kurulu da Anneler Günü nedeniyle ilçelerinde kurulan Cuma Pazarı’nda pazarda tezgah açan ve alışveriş yapan kadınlara karanfil dağıttı. "Bizim için bütün oylar kıymetlidir" diyen Ayan bütün kadınların Anneler Gününü kutladı.

#

11 May 2013 - 21:41 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.