Emin Karaboğa Uğur Mumcu’ya hazır

Emin Karaboğa yarıştan bir gün önce, cumartesi günü (bugün) İstanbul’a gidip, yapılacak olan koşu öncesi hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın yapılacak...

Emin Karaboğa yarıştan bir gün önce, cumartesi günü (bugün) İstanbul’a gidip, yapılacak olan koşu öncesi hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın yapılacak olan Uğur Mumcu Koşusunda 5000 metrede mücadele verip, Gölcük’ü en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen gayreti gösterecek Gölcük Belediyespor’un Milli Atleti Emin Karaboğa, yarışlara katılmak için kendisine her türlü destek veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’ye teşekkür etti. Ayrıca verilen destekleri boşa çıkarmayıp, önceden olduğu gibi başarılarına bir yenisini daha eklemenin en büyük arzusu olduğunu da dile getirmeyi ihmal etmedi.

#

20 Oca 2017 - 11:14 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.