EMLAKÇILARDA TEMSİLCİ ATAMALARI YAPILDI.

Kısa adı KEM-DER olan Kocaeli Emlakçılar Derneği önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde bir araya gelerek,...

Kısa adı KEM-DER olan Kocaeli Emlakçılar Derneği önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde bir araya gelerek, ilçe temsilcilerinin atamalarını gerçekleştirdiler.
TÜM İLÇELERE ATAMALAR YAPILDI
Dernek başkanı Alpay Hacıoğlu’nun da katıldığı törene; il genelindeki tüm ilçelere yeni temsilciler atandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşen programa; tüm ilçelerde Kocaeli Emlakçılar Derneğinin yetkili temsilciliğini yapacak olanlara belgeleri dağıtıldı. KEM-DER başkanı Alpay Hacıoğlu yaptığı kısa konuşmada; “ Bizler göreve geldiğimiz günden bu güne kadar derneğimizin çıtasını daha da yükseklere çıkartmayı hedeflemiştik. Bugün burada yaptığımız temsilci seçimlerinde yeni görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum ” dedi.
KATILIM HAYLİ FAZLAYDI
Büyükşehir Belediyesinin Fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşen emlak temsilcilerinin törenine il genelindeki dernek üyesi emlakçılar ilgi gösterdi. Tören sonrası belgelerini alan ilçe temsilcilerinin heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

#

05 Haz 2012 - 13:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.